انجمن - تغذیه - لوگو جدید 11

آمریکا به جایگزین‌های نمک در غذاهای روزمره مجوز می‌دهد

آمریکا به جایگزین‌های نمک در غذاهای روزمره مجوز می‌دهد
فانا: سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) روز جمعه اعلام کرد که در تلاش برای کاهش مصرف نمک توسط آمریکایی‌ها، قانونی را پیشنهاد کرده است که استفاده از جایگزین‌های نمک در غذاهای روزمره از جمله پنیر، نخود فرنگی منجمد و کنسرو ماهی تن را مجاز می‌کند


این سازمان در ۲۰۲۱ هدف داوطلبانه جدیدی را برای تولیدکنندگان محصولات غذایی و رستوران‌های زنجیره‌ای تعیین کرده بود تا میزان نمک را بطور متوسط ۱۲درصد در غذاهای بسته‌بندی شده کاهش دهند


مصرف بیش از حد نمک با فشارخون بالا به عنوان یکی از دلایل اصلی حمله قلبی و سکته مغزی مرتبط است


سوزان مین مدیر بخش ایمنی غذا و تغذیه FDA گفت: بیشتر مردم در آمریکا بیش از حد سدیم مصرف می‌کنند. اکثر سدیم مصرفی مربوط به غذاهای فرآوری شده، بسته‌بندی شده و آماده شده است، نه از نمکی که افراد هنگام غذا درست کردن یا غذا خوردن به غذای خود اضافه می‌کنند/رویترز


www.daroovasalamat.ir/fa/doc/news/47161

@phanair

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *