کتاب تغذیه دازمیر
- کتب مرجع
- آوریل 1, 2022
دربارهی کتاب تغذیه اثر کارول آن رینزلر
کتاب تغدیه برای اولین بار در سال 2010 منتشر شد و متعلق به کتابهای جیبی مجموعه For Dummies است. کتاب تغذیه دارای 8 فصل است یک رویکرد کلی از علم تغذیه را به صورت تخصصی توضیح میدهد. نویسنده در فصل اول به تعاریف ابتدایی علم تغذیه پرداخته است و متخصصین این حوزه را معرفی میکند. فصل دوم به تعریف مواد غذایی و جایگاه آنها اختصاص دارد همچنین اصولی را برای تعیین مقدار غذای مورد نیاز ارائه میدهد. فصل سوم، چهارم، پنجم و ششم به عناصراصلی تغذیه یعنی پروتئین، چربی، کربوهیدرات و آب اشاره دارد و مواد غدایی دارای این عناصر، واکنش بدن در برابر آنها و روشهای جذب در بدن را توضیح میدهد.
فصل هفتم ویژگیهای یک رژیم غذایی سالم را برمیشمارد و پیشنهادهایی را برای انتخاب مواد غذایی سالم و متنوع پیشنهاد میدهد. فصل آخر نیز هرمهای تغذیهای را معرفی میکند و برچسبهای غدایی آن را توضیح میدهد. البته نیازی نیست نگران مفاهیم و لغتهای تخصصی باشید زیرا کارول رینزلر این کتاب را با زبانی ساده و قابل درک برای عموم مردم به رشته تحریر درآورده است. با مطالعه این اثر میآموزید به مواد غذایی که در بشقابتان وجود دارد بیشتر فکر کنید و با درنظرگرفتن سلیقه و فرهنگ غذایی خود، رژیمی سالم را دنبال کنید.
مروری بر فصلهای کتاب تغذیه
مقدمه
فصل اول: منظور از تغذیه چیست؟
فصل دوم: مواد غذایی مورد نیاز بدن چقدر است؟
فصل سوم: پروتئین قدرتمند
فصل چهارم: حقایقی دربارهی چربی و کلسترول
فصل پنجم: کربوهیدراتها: داستانی پیچیده
فصل ششم: آب و بدن
فصل هفتم: رژیم غذایی سالم چیست؟
فصل هشتم: انتخاب عاقلانه مواد غذایی
ترجمهی کتاب تغذیه به فارسی
مهرک ایرانلو مترجم ایرانی در سال 1337 به دنیا آمد. او آثار متعددی را از انتشارات دامیز به زبان فارسی برگردانده است و انتشارات آوند دانش چاپ آن را بر عهده داشته است. از آثار ترجمه شده توسط ایرانلو میتوان به کتابهای «تغذیه برای مبتلایان به سرطان»، «فشار خون» و «تناسب اندام» اشاره کرد. انتشارات آوند دانش، ناشر رسمی انتشارات وایلی و دامیز است. این دو انتشارات کتابهایی کاربردی در علوم مختلف را در اختیار عموم مردم قرار میدهند.
چرا باید کتاب تغذیه را خواند؟
کتاب تغذیه در دستهی کتابهای تغذیه و سلامتی قرار دارد و برای تمام گروههای سنی مناسب است. تعداد صفحات نسخهی چاپی کتاب 108 صفحه است که با مطالعهی روزانه 20 دقیقه میتوانید این کتاب را در 5 روز بخوانید.کتاب تغذیه حجم اندکی دارد و برای افرادی که وقت کافی برای خواندن کتابهای طولانی را ندارند و قصد دارند کتابی مختصر با موضوع تغذیه و سلامتی را بخوانند مفید خواهد بود.
در بخشی از کتاب تغذیه میخوانیم
کربوهیدراتها و انرژی: یک داستان عاشقانهی بیوشیمیایی
بدن انسان، انرژی مورد نیاز برای فعالیتهای فیزیکی را از طریق سوختوساز گلوکز در سلولها بهدست میآورد. پروتئین، چربیها و الکل نیز، انرژی را به شکل کالری تولید میکنند. پروتئین، گلوکز هم تولید میکند که البته بدن به زمان طولاتیتری برای جذب آن نیاز دارد.
خوردن کربوهیدراتهای ساده، مثل ساکارز (قند معمولی)، انسولین بیشتری را در مقایسه با کربوهیدراتهای پیچیده مثل نشاسته تولید میکند. اگر به نوعی اختلال متابولیک مثل بیماری دیابت دچارید که مانع از ترشح کافی انسولین در بدن میشود. دقت در مصرف کریوهیدرات، تنها در حدی که قادر به جذب آن باشید، بسیار اهمیت دارد؛ زیرا در غیر این صورت، قندهایی که بهدلیل کمبود انسولین وارد فرایند سوختوساز بدن نمیشوند. به جریان خون وارد شده سبب سرگیجه و گاه رفتن به حالت اغما میشوند.